تحقیق-تکنولوژی-تولید-ماکارونی
تحقیق تکنولوژی تولید ماکارونی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 117
حجم فایل: 160 کیلوبایت
قیمت: 11600 تومان

توضیحات:
پایان نامه رشته صنایع غذایی با موضوع تکنولوژی تولید ماکارونی، در قالب فایل word و در حجم 117 صفحه.

بخشی از متن:
سمولينا، اصلي ترين ماده اوليه مورد استفاده در توليد ماكاروني مي باشد كه از گندم سخت تهيه مي شود، بهترين گندم موجود، گندم واريته مي باشد كه اولين بار در روسيه كشت شد و بذر آن در سال 1900توسط شخصي بنام Cerleton به آمريكا وارد شده كه كشت اين نوع گندم سخت بسرعت افزايش يافت. به طوري كه در سال 1964 بالغ بر دو ميليون تن، توليد گرديد. واريته فوق در سطح وسيعي در روسيه، شمال افريقا ، جنوب ايتاليا ، روماني و تركيه نيز كشت مي گردد.

فهرست مطالب: 
عنوان صفحه 
مقدمه و تارتخچه 
فصل اول: 
1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني 
2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني
3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآورده‌هاي ماکاروني 
4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده 
فصل دوم: 
2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده 
فصل سوم: 
1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني 
1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني 
الف: روش غير پيوسته 
ب: روش پيوسته 
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده 
الف: انتقال دهنده‌هاي افقي 
ب: انتقال دهنده‌هاي عمودي 
عنوان صفحه 
ج: انتقال دهنده‌هاي بادي 
فصل چهارم: 
1-4- بخش اول : خشک کردن 
الف) خشک کردن اوليه 
ب) خشک کردن مياني 
ج) خشک کردن نهايي 
2-4- بخش دوم : يک دياگرام خشک کردن موفقيت آميز 
3-4- بخش سوم : منحني خشک کردن و نمودار آن 
فصل پنجم: 
1-5- گرمخانه‌هاي ماکاروني 
فصل ششم:
بخش اول : بسته‌بندي توسط کارگر و بسته‌بندي اتوماتيک 
بخش دوم : ويژگي‌هاي بسته‌بندي مطابق استاندارد 
فصل هفتم: 
1-7- بخش اول : نگهداري و انبار کردن محصول 
فصل هشتم: 
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه 
عنوان صفحه 
الف) رعايت بهداشت توسط کارگران خط توليد 
ب) رعايت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندي و انبار 
ج) نظافت قسمتهاي مختلف انبار 
فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمايش شيمي 
الف) تعيين pH ماکاروني 
ب) آزمايش پخت و آزمايش جهت تعيين وزن مواد جامد در آب 
ج) آزمايش رطوبت 
2-9- بخش دوم : طرز تهيه محيط‌هاي کشت 
الف) طريقه کشت پليت کنت آگار 
ب) دستور تهيه سوسپانسيون زرده تخم مرغ 
پ) تهيه محيط کشت سوبرودکستروز آگار 
ت) طريقه کشت و شمارش آزمونهاي ميکروبي 
ث) تهيه محيط کشت باسيلوس سرئوس 
ج) طريق کشت کپک 
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کيفي مواد اوليه 
4-9- بخش چهارم: کنترل کيفيت فرآورده‌هاي نهايي 
عنوان صفحه 
فصل دهم: 
1-10- بخش اول : استاندارد ويژگي‌هاي ماکاروني 
فصل يازدهم: 
بخش اول : بحث و نتيجه‌گيري
بخش دوم: پيشنهادات 
بخش سوم: مقاله 
بخش چهارم: منابع 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


فایلوکس44 بخش ,اول ,دوم , 1 ,خشک ,سوم ,بخش اول ,خشک کردن ,1 بخش ,9 بخش ,بخش دوم ,تکنولوژی تولید ماکارونی ,تحقیق تکنولوژی تولیدمنبع

پرسشنامه توصيف جو سازماني

تحقیق بررسی و تعیین شاخصهای ارزیابی عملکرد مدیران میانی

تحقیق بررسي مقايسه اي جو سازماني دانشكده هاي ادبيات و علوم انساني دانشگاه

نکته های مهم ریاضی دوره دبستان و راهنمایی

خلاصه کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر علی رضاییان

خلاصه کتاب مبانی سازمان و مدیریت تألیف دکتر علی رضاییان

تحقیق مدل سرآمدي EFQM و بررسي ميزان اثر بخشي و شناسائي كانالهاي ارتباطي بين كاركنان و مديريت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

بازی و برنامه روانشناسی مثبت وبلاگ فروشگاه فایل دانلود کده همه چی موجوده charpa مرجع کنکور ایران چرا و چگونه - اطلاعات عمومی و سرگرمی تخفیف ویژه فقط برای امروز نماشویی