گزارش-کارآموزی-اسانس-گیری
گزارش کارآموزی اسانس گیری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 153
حجم فایل: 580 کیلوبایت
قیمت: 13200 تومان

توضیحات:
گزارش کارآموزی رشته کشاورزی گرایش گیاهان دارویی با موضوع اسانس گیری، در قالب فایل word و در حجم 150 صفحه.

بخشی از متن:
فساد و نگهداری از اسانسها: باید توجه داشت که بو و مزه اسانسها به ترکیبهای اکسیژنه موجود در آنها مربوط می باشد و از طرف دیگر باید در نظر داشت که بوی اسانسهایی که از ترکیبهای هیدروکربن ساخته شده اند، در مقایسه نسبی با ترکیبهای اکسیژنه مثل آلدهیدها، استونها، الکلها، استرها، اترها، اکسیدها و غیره کمتر می باشد. ترپنها و سایر هیدروکربنها خیلی کم در الکل محلول هستند و در معرض هوا به سرعت به علت اکسیده شدن و رزینی شدن خراب شده و در نتیجه بو و مزه اسانسها نامطبوع خواهند گردید. به همین علت سعی شده است که مقدار ترپینهای اسانسی که جهت معطر کردن فرآورده ها مورد استفاده قرار می گیرند مثل اسانس لیمو با استفاده از روش تقطیر از روش تقطیر جزء به جزء در فشار پایین کاسته شود به همین ترتیب اینگونه اسانسها بدون ترپن برای مدت بیشتری پایدار می مانند.

فهرست مطالب:
مقدمه
معرفی ۳ گیاه                              
۱- اوکالیپتوس                             
۲- اکلیل                          
۳- بابونه                         
انواع بابونه                          
بابونه کبیر                           
بابونه رسمی                           
بابونه وحشی                           
بابونه رومی                           
بابونه زرد                        
فصل دوم                           
اسانسها                           
تقطیر ساده                             
شیمی اسانسها                              
آشنایی با انواع مبرد                      
انواع کلونجر                          
تقطیر با بخار آب 
تقطیر با آب و بخار 
سوکسله                            
اسپکتروفتومتر                             
بازیافت کلروفرم                           
کاربرد اسانس                          
عوارض جانبی                           
جدول کارهائی که در این دوره انجام شده            
منابع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


فایلوکس44 تقطیر ,بابونه ,فایل ,اسانسها ,اسانس ,ترکیبهای ,گزارش کارآموزی ,و در ,و مزه ,مزه اسانسها ,بو و ,گزارش کارآموزی اسانسمنبع

پرسشنامه توصيف جو سازماني

تحقیق بررسی و تعیین شاخصهای ارزیابی عملکرد مدیران میانی

تحقیق بررسي مقايسه اي جو سازماني دانشكده هاي ادبيات و علوم انساني دانشگاه

نکته های مهم ریاضی دوره دبستان و راهنمایی

خلاصه کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر علی رضاییان

خلاصه کتاب مبانی سازمان و مدیریت تألیف دکتر علی رضاییان

تحقیق مدل سرآمدي EFQM و بررسي ميزان اثر بخشي و شناسائي كانالهاي ارتباطي بين كاركنان و مديريت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

كلاس علوم تجربى (درسى و غير درسى) وبلاگ لایک معرفی کالا فروشگاهی گیوه کردی مجله اینترنتی ایرانیان اجناس فوق العاده کباب – طرز تهیه کباب – کباب پز تابشی – مقالات رستوران داری میز اداری - طراحی دکوراسیون داخلی سامانه ساز خرید قطعات بیل مکانیکی کوماتسو harperxjdd3b0 Local